Shutters van shutterweb.nl

Shutterweb is de specialist in het adviseren, leveren en monteren van maatwerk shutters. Met shutters van Shutterweb creëert u zelf de ideale sfeer bij u thuis of op kantoor. Shutters zijn praktisch voor iedere ruimte en zorgen dat u uw zon inval kunt regelen. Tevens zorgen shutters voor privacy en voegen daarbij een luxe sfeer toe aan uw leef of werk ruimte. De shutters zijn van hoogwaardige kwaliteit, praktisch en vrijwel overal toepasbaar. Wist u trouwens dat de shutters van shutterweb.nl een waarde vermeerdering voor uw woning zijn?

Kwaliteit en montage

De shutters van shutterweb.nl worden direct geleverd vanaf fabriek om zo een scherpe prijs en kwaliteit te kunnen garanderen. Daarnaast verzorgen we ook zelf de montage. Onze shutters zijn geen doe het zelf product en dienen vakkundig door specialisten te worden ingemeten en geplaatst voor het mooiste en beste resultaat. U krijgt op alle shutters die wij leveren één jaar garantie. De gemiddelde levensduur van onze shutters is rond de 10 tot 15 jaar.

Maatwerk shutters

Alle shutters die wij leveren worden speciaal op maat voor u gemaakt. U kiest een kleur (bekijk kleuren) en systeem dat bij u past en wij komen bij u langs om de maten op te nemen.

Shutters in uw woning of bedrijf?

Wilt u ook graag shutters in uw woning of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op (onze contact gegevens vindt u rechts). Wij komen graag bij u langs! Wanneer uw interesse is gewekt kunt u een kijkje komen nemen in onze showroom waar de koffie voor u klaar staat. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch of via de mail een afspraak te maken zodat wij onze shutters bij u thuis kunnen presenteren, wij nemen dan een demo-panelen mee in verschillende stalen hierdoor krijgt u nog een betere indruk van hoe shutters uw huis of kantoor mooier maken!

Bekijk onze referenties