Bezoek onze showroom

U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die shutters bieden. Erkers, dakramen, draai-kiepramen, ronde ramen en zelfs in een deuropening… Shutters zijn de perfecte aanwinst voor ieder interieur. Of dat nu klassiek, strak of landelijk is. Verder zorgen shutters overal voor exact de gewenste sfeer en lichtinval en bieden ze ook nog eens privacy.

Klassiek roomwit? Verrassend zwart? Landelijk of juist modern? Alle opties, kleuren en soorten afwerking… te veel om op te noemen. Eigenlijk moet u het gewoon met eigen ogen komen zien: in de sfeervolle showroom van Shutterweb aan de Helmkamp 2 in Dinxperlo. Hier komen de voordelen en mogelijkheden van shutters pas écht tot leven. Geniet van een lekker kopje koffie en laat u inspireren door de diverse uitvoeringen. En overtuig uzelf met eigen ogen van de kwaliteit en het hoge afwerkingsniveau van de shutters van Shutterweb.

Maak hier een afspraak om de showroom te bezoeken. Dit kan ook ´s avonds en in het weekend: precies wanneer het u uitkomt dus!

Maak een vrijblijvende afspraak