Over Shutterweb.nl

Shutterweb.nl is dé shutterspecialist in Oost-Nederland. Onze hoogwaardige shutters zijn gemaakt van duurzaam lindehout. Wanneer u kiest voor shutters van Shutterweb, kiest u voor een kwaliteitsproduct dat altijd perfect op maat gemaakt wordt en vakkundig gemonteerd.

De kracht van Shutterweb? Het feit dat wij ons echt helemaal hebben gespecialiseerd in shutters. Al meer dan acht jaar leveren en monteren wij uitsluitend houten maatwerkshutters van een hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn wij door en door bekend met de vele opties en mogelijkheden van deze schitterende raambekleding. Door onze ruime ervaring kunnen wij u een deskundig advies geven, waarbij wij graag meedenken over de mogelijkheden. En ook niet onbelangrijk: Shutterweb biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en scherpe prijzen.

 

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Dinxperlo. Hier kunt u verschillende shutters bekijken en zelfs bedienen. Maar we komen ook graag vrijblijvend bij u thuis voor een adviesgesprek. Ter plekke bekijken wij dan samen, eventueel aan de hand van diverse modellen, welke kleur het beste past bij uw stijl en interieur. Maar ook: welke shutters geven de buitenkant van uw woning de gewenste uitstraling? Worden het brede of juist smallere lamellen, een moderne of klassieke stijl, hoe wilt u de shutters bedienen? Al uw vragen komen aan bod.

Aan dit bezoek zijn uiteraard geen kosten verbonden.

De man achter shutterweb.nl?